Hvordan ta vare på huden din

Ta vare pa huden

En glødende hud er noe alle ønsker seg. Det misunnelige blikket vi gir til modeller som har en fantastisk hud er nok til å vise at også vi ønsker denne gløden. Det kan virke umulig å oppnå, men gjennom fantastiske og enkle daglige vaner kan en virkelig ta godt vare på huden. For å få den perfekte, glødende huden må du ta vare på den på den beste måten. Vi har oppsummert noen viktige vaner som en må ha for å få den perfekte, rene og klare huden vi ønsker oss.

Den gylne hemmeligheten er avslørt!

Det verste jenter kan gjøre mot huden deres er å sove med sminke på. Før du kommer deg under dynen og legger deg til rette må du se til at du fjerner all sminke. Bruk også en god sminkefjerner til dette formålet og ikke bare ren såpe. Menneskehud krever å puste gjennom porene for å forholde seg sunn, og sminke vil ikke la dette skje i løpet av natten. Det å la sminke bli over natten vil bare tette porene dine og gjøre huden din verre. Hvis du ikke eier noen sminkefjerner, er det ikke noe å bekymre deg for. Det finnes noe enda bedre som du kan velsigne huden din med: Fjern sminken din med olivenolje! Drypp litt olivenolje på en bomullspad og masser oljen på huden din og områder der du har påført sminke på en varsom måte. Dette vil ikke bare fjerne sminken din, men det vil også fjerne alt smuss som har tettet til porene dine. Hvis du bruker sminkefjerner, må du se til at du bruker olivenolje på huden din minst to ganger i uken for å eksfoliere den på den beste måten. Dette vil fjerne de døde hudlagene og vil velsigne deg med en glødende hud. Den gylne hemmeligheten til glødende hud befinner seg nå i dine hender!  

Ikke dropp solkremen:

Sminker du deg, får du ingen unnskyldning til å bare droppe solkremen. En SPF 15 eller over er utrolig viktig å påføre huden din før du sminker deg slik at du kan beskytte den mot solstråler. Ekstrem soleksponering fremmer rynker og aldringstegn. For å beskytte huden din og ta vare på den på den beste måten er det derfor viktig at du har en god solkrem som du påfører hver dag.

Spis godt:

Huden din handler om hva du spiser, og hvis du spiser mye junkfood og oljete mat, vil huden din reflektere dette. Kviser og akne forårsakes av mat med høyt oljeinnhold og promoterer det på grovt vis. Hvis du ønsker en hud som gløder og ser frisk ut, må du også spise godt. La frukt bli en del av hverdagen din og se til at du ikke spiser så mye fastfood. Du vil se en flott og positiv endring I huden din.

Hold deg hydrert

Vann er et utrolig viktig element for menneskekroppen, og huden din reagerer når den ikke får nok vann. Hydrering er nøkkelen til en glødende hud. Derfor må du holde deg hydrert! Du kan inkludere frukt og grønnsaker som har et godt vanninnhold i kostholdet ditt slik at du kan få den riktige mengden H2O i deg. Agurk, appelsin og vannmelon er noen av de beste kildene for å få det rette vanninnholdet i kroppen din.

Sov fredfullt

Dårlige søvnmønstre vil gjøre huden din stygg! Hvis du ikke sover i en passende tidsperiode, vil du begynne å føle deg irritert og hormonbalansen din vil forstyrres. Dette vil påvirke huden din enormt. Derfor må du se til at du får 7-8 timers søvn daglig slik at huden din forholder seg glødende som den skal.

Ved virkelig problemhud får hudpleie hjelp

Dersom du har virkelig problemer med akne eller andre hudsykdommer vil det alle lønnse seg å konsultere med en profesjonell hudlege. For eskempel har undertegnende fått Neostrata behandling hos gode hudklinikker med veldig gode resultater.

TIL SLUTT

En god og glødende hud skjer ikke på mirakuløst vis. Det tar litt jobb, tid og en håndfull gode vaner for å forholde seg fantastisk. Se til at du holder deg hydrert og spiser god og næringsrik mat slik at kroppen din forholder seg i en god balanse som også vil vise seg i huden din. Ikke unngå solkremen, og vær så snill, aldri sov med sminke. Olivenolje er også den beste frelseren, damer!