Tøying er viktig for skolebarn

3 unger i ulik fotballtrøyer som tøyer på gresset

Kroppen til et barn er utrolig fleksibel. De kan løpe, hoppe, sparke og drive med ulike sporter med god entusiasme og letthet. Viktigheten av riktig tøying blir imidlertid ofte ignorert. Mennesker anerkjenner knapt at tøying er veldig viktig for alle, også for barn. Det hjelper dem på ulike måter og blir en enorm fordel for helsen i fremtiden. Barn begynner å miste fleksibiliteten når de kommer opp i tenårene. Dersom noen av dem er i stand til å holde det ved like, er det bra for dem. De fleste tenåringer mister imidlertid energien til å bevege seg rundt, hoppe og løpe. Dette vinker farvel til fleksibiliteten. Derfor er det viktig at foreldre etablerer en tøyevane for barna deres. Det vil vise seg å være veldig fordelaktig for helsen deres.

Hvorfor er tøying viktig for barn?

Her er noen grunner til hvorfor tøying er viktig for skolebarn ettersom de også må takle stress!

  1. God ytelse:

Tøying forbedrer fleksibilitet, noe som lar barn yte bedre I ulike aktiviteter. Dette åpner opp mange dører for barnet ditt. Han eller hun kan gå for kampsport som en skoleaktivitet. Dersom de ikke er fleksible, vil de imidlertid ikke kunne ta denne aktiviteten så langt. God ytelse er viktig på alle livets felt og barn som går på skolen trenger å være en del av ulike aktiviteter; det er viktig. Tøying kan hjelpe dem til å gå for ulike valg.  

  1. Forhindrer skader:

Barn som elsker sport og som driver med dem på skolen må tøye. Dette holder dem trygge fra skader. Tøying er flott for å redusere risikoen for muskelstrekk og -skader. Videre styrker det også leddene, noe som gjør at de kan bevege seg fullt ut. Før de prøver seg på tøying er det viktig at barnet ditt varmer opp i 5 minutter slik at de kalde musklene kommer i bevegelse og ikke strekkes når de begynner tøyingen. Det er også viktig med tøying for å forhindre skader i framtiden, spesielt prolaps eller lumbago.

  1. Det er morsomt:

Det er flott at teknologi har gitt oss så mye at vi kan la barna våre ha det artig på fritiden. Vi må imidlertid ikke la barna være avhengige av dingser hele tiden. Se til at de blir vant til utendørsaktiviteter og trening. Lag en tøyevane for dem og de vil definitivt ha det morsomt mens de gjør det. Kanskje du bør gjøre de sammen med dem om du tror det vil oppmuntre dem til å gjøre det regelmessig?

To mennesker som tøyer

PÅ TIDE MED HANDLING

Tøying er en fantastisk vane som vår nye generasjon dessverre ikke har. Vi har barn som ikke akkurat har fantastisk fleksibilitet ettersom de avhenger av dingsene deres og ikke driver med utendørsaktivitet så mye som de burde. Derfor må skolebarn for all del drive med tøying. Det forbedrer ikke bare fleksibiliteten og åpner nye dører for aktiviteter, men det gjør dem også energiske og aktive. Du vil vel ikke at barna dine skal være late? Se til at de tøyer daglig eller minst 3-4 ganger i uken slik at de forholder seg sunne og glade.